VIPO és barátai Gyűjtődoboz (0) - 4 évszak küldetés - 4 DVD

 VIPO és barátai Gyűjtődoboz (0) - 4 évszak küldetés - 4 DVD
VIPOt, a repülő kutyust egy varázslatos vihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Izgalmas kalandok során találkoznak a Négy Évszak Uralkodókkal, akik ellopták a varázsköveket Idő Mester amulettjéből. Vajon meg tudják szerezni a köveket és végül az Idő Mester segít nekik hazajutni?
A gyűjtődobozban található DVD-k:

VIPO és barátai 1.-es DVD (0) – Tavasz küldetés:

A DVD-n található epizódok:

Az időgép

VIPOt, a repülő kutyust születésnapi partijáról egy varázslatos idővihar elsodorja barátaival a titokzatos Idő Szigetre. Ebben az ismeretlen világban rejtélyes zöld lények leselkednek rájuk. Dr. Timmly időórája meghibásodik, ezért nem tud rajtuk segíteni. Vajon van rá lehetőség, hogy VIPO és barátai valahogy hazajussanak?

A két falu meséje

Kongó, az afrikai gorilla, VIPO néhány barátját rabszolgaként dolgoztatja. Egy dzsungelvárat szeretne építtetni velük, ahol biztonságban érezheti magát a szigeten élő ismeretlen lényektől. Amikor az építmény összeomlik és Kongó a romok alá szorul, VIPO kissé megleckézteti. Így hívja fel a gorilla figyelmét az összetartás és a jól szervezett, közös munka fontosságára.

Az évszakok kövei

VIPO találkozik Idő Mesterrel, aki megbízza, hogy szerezze vissza az évszakok színes varázsköveit a Négy Évszak Uralkodóktól, akik elrabolták tőle. Az idő helyreáll, ha a kövek visszakerülnek a varázsamulettbe, Idő Mester pedig segíthet VIPOnak és barátainak hazajutni. Először viszont az amulettet is vissza kell szerezni!

A goggok támadása

VIPO visszaszerzi a varázsamulettet Oggtól, a szigetlakó zöld goggok vezetőjétől. Ogg és csapata válaszként, megtámadja VIPO faluját. Azonban hősünk, a zöld lények fejlett érzékszerveit fordítja önmaguk ellen. Kifinomult ízlelésüket, különleges szaglásukat, éles látásukat, érzékeny hallásukat és hatalmas izomerejüket kihasználva megfutamítja őket!

A virágok támadása (Tavasz Küldetés - 1. rész)

A tavasz első napján a varázsamulett kiválasztja VIPO barátai közül azokat, akik elkísérhetik őt első nagy küldetésére, melynek célja a Tavasz Kövének megszerzése. Vajon együtt képesek túljárni a furfangos Tavasz Királynő eszén, aki a varázskő erejének segítségével egész évben tartó Tavasz Világot hozott létre?

A pillangó kaland (Tavasz Küldetés - 2. rész)

A Tavasz Küldetés során VIPO találkozik a ravasz pillangóval, aki társait pillangó-bábbá varázsolta. Miután hősünk kiszabadította barátait a Tavasz Királynő fogságából, VIPO a négy ellopott varázserővel rendelkező tárgy egyikét: a Tavasz zöld színű kövét is megszerzi. Három küldetés azonban még hátravan!

VIPO és barátai 2.-es DVD (0) – Nyár küldetés:

A DVD-n található epizódok:

A legkisebb gogg

Ogg megparancsolja a legkisebb goggnak, aki nem rendelkezik semmilyen szuperérzékkel, hogy szerezze vissza a varázsamulettet. Amikor Suti üres kézzel tér vissza, Ogg nagyon mérges lesz és büntetésként elküldi őt a lápba. VIPO megsajnálja az aranyos kis lényt, és megkéri barátait, hogy fogadják be maguk közé.

A szeszélyes szörnyek

Nessy, a Loch Ness-i szörny hatalmas termete miatt folyton kárt tesz környezetében, és ezzel magára haragítja a falu néhány lakóját. Azért, hogy többé ne legyen társai terhére, úgy dönt, elhagyja barátait és a falut. Ogg, kihasználva a jó szándékú és ügyetlen szörny elkeseredettségét, megpróbálja őt a falubeliek ellen fordítani, ám ehhez VIPO-nak is lesz néhány szava!

A nagy csere-bere

Amikor a távcső véletlenül a varázslatos vizű Fényes tóba esik, VIPO és Ogg beugranak utána, hogy megszerezzék. Viszont a tó mágikus erejének köszönhetően a két főszereplő testet cserél. Ebben a bolondos epizódban a dolgok a fejük tetejére állnak, de végül minden jóra fordul.

Játék, vagy valóság?

Miután Henry, a gólya megdorgálja Jimmyt és Jennyt, a két mókust komolytalan viselkedésük miatt, Florence bácsikájukkal közösen kiszabadítják Sutit a nagy Ogg fogságából. Színészi képességeik és találékonyságuk segítségével, valamint VIPO közreműködésével elhitetik a goggokkal, hogy Gogzilla szelleme szállta meg a szörnykastélyt, és ezzel jól rájuk ijesztenek!

Délibáb (Nyár Küldetés - 1. rész)

A legmelegebb évszak első napján VIPO és a varázsamulett által kiválasztott társai elindulnak, hogy második küldetésüknek eleget téve a Nyár Király birtokában lévő Nyár Követ is visszaszerezzék. A forróvérű gyík azonban rekkenő hőséget gerjeszt és káprázatos délibábok segítségével próbálja feltartani a palotájába igyekvő furcsa különítményt.

A Nyár Király (Nyár Küldetés - 2. rész)

A piros színű varázskőért vívott harc Nyár Király homokból épült piramisában folytatódik. Az izgalmas kalandokban bővelkedő epizódban VIPO-nak és barátainak sikerül „lehűtenie” a forróvérű gyíkot, és a Nyár piros színű kövének visszaszerzésével, VIPO a második küldetést is sikeresen teljesíti. Két küldetés viszont még hátravan!

VIPO és barátai 3.-as DVD (0) – Ősz küldetés:

A DVD-n található epizódok:

Betti átváltozása

Betti megfázik, és attól fél, hogy hiányozni fog a falu tehetségkutató versenyéről. Mivel túl sokat iszik Suti gyógyitalából, amely egyben a goggok szépségszéruma is, a játékcica csúnya goggá változik. Ahhoz, hogy az átalakulás visszafordítható legyen, VIPO-nak és Sutinak még holdtölte előtt cselekednie kell!

Yao Kung Fu leckéje

Yao, az aranyszínű majmocska nagyon szeretne Kung Fu mesterré válni. Figyelmen kívül hagyja Jing mester, a bölcs panda mackó tanácsát, aki megpróbálja elmagyarázni neki, hogy sok apró lépés vezet a végső nagy cél felé. Rábeszél néhány falulakót, hogy induljanak harcba a goggok ellen. Szerencsére VIPO és Jing még éppen időben érkeznek!

Az utánozó goggok

Don Leone, a madár őrjárat parancsnoka félreérti a falu közelében kidobóst játszó goggok beszélgetését. A kelekótya galamb azt viszi hírül az egybegyűlteknek, hogy a lények támadni készülnek, és ezért a falubeliek ellentámadást akarnak indítani. A buta félreértés kis híján egy valódi háború kitörését okozza!

A nagy árvíz

A nagy nyári melegben a varázsamulett kiesik a fa száraz odvából, ahova VIPO korábban rejtette. Yoshi, a fehér egér megtalálja, azonban nagy Ogg foglyul ejti. A Tavasz Kő varázserejével hatalmas esőt zúdít a szigetre, mígnem hömpölygő víz árasztja el az egész falut. VIPO bátorságával és Yoshi leleményességével azonban az utolsó pillanatban minden jóra fordul.

Széllel szemben (Ősz Küldetés - 1. rész)

Új évszak veszi kezdetét, melynek első napján VIPO kiválasztott barátaival együtt ismét útra kel. Ezúttal az ősz ismeretlen, búskomor világába tartanak, melynek uralkodója egy magányos bagoly, az Ősz Királynő. A rosszindulatú madár, akinek sosem voltak barátai, az Ősz Kövének minden varázserejét felhasználva óriási erejű szélvihart szabadít az ismeretlen betolakodókra.

Az Ősz Királynő (Ősz Küldetés - 2. rész)

Az Ősz Küldetés során az évszak zord királynője foglyul ejti VIPO-t. Nem számít rá, hogy barátainak csodával határos módon sikerül feljutniuk birodalmába, mely a felhők fölé nyúló fa tetejére épült. Betti, Yoshi, Jimmy, Jenny, Dr. Timmly és még Mombo, a menyét is részt vesz a mentőakcióban, melynek során nem csak VIPO-t szabadítják ki, hanem az Ősz sárga kövét is sikerül megszerezniük. Azonban még egy küldetés hátravan!

VIPO és barátai 4.-es DVD (0) – Tél küldetés + 2 befejező epizód:

A DVD-n található epizódok:

A megosztott falu

Amíg a falu néhány nagytestű lakója focizik, addig Betti közös lakóhelyüket szeretné otthonosabbá tenni. Sajnos a labda a rendszerető játékcica kertjébe pattan, ami nagyon felbosszantja. Kongónak ekkor agyafúrt ötlete támad, s ezzel sikerül elérnie a falu közösségének kettészakadását. Az egyik oldalra a játékot kedvelő nagyok, a falu másik szegletébe pedig a rendszerető kicsik költöznek. Szerencsére VIPO időben tudomást szerez erről, és segítségével a falu lakói ismét egy közösségé kovácsolódnak.

Suti dala

Suti nagyon szomorú, mivel neki csak a mocsár az otthona és saját dala sincs, míg a falu többi lakójának van. A szeretnivaló kis lény bánatában elhagyja a falut, és közben egy olyan dallamot szólaltat meg a furulyáján, amitől a goggok akaratuktól függetlenül táncra perdülnek. Amikor a gonosz Ogg ezt meglátja, elveszi tőle a furulyát és csapatával elindul, hogy „megtáncoltassa” a falu lakóit…

Az elveszett amulett

Miután Dr. Timmly véletlenül kikotyogja, hogy hová rejtette az amulettet, nyomban elindul, hogy új rejtekhelyet keressen neki. Ám amikor a faluba visszatér, rájön, hogy közben elfelejtette az útvonalat. Albert, a róka csodálatos tehetséggel megrajzolt térképe segíthetne rajta ebben a nehéz helyzetben, ám az, sajnos a goggok kezébe kerül...

A jéggé változtató kő

A türelmetlen Dr. Timmly, a gyorsabb hazatérés reményében, készít egy mesterséges Tél Követ. Sajnos a dolgok rosszul alakulnak, és a kő a falu több lakóját is jégszoborrá változtatja. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor a hamis kő a nagy Ogg kezébe kerül…

A Gogg-Láb (Tél Küldetés - 1. rész)

A leghidegebb évszak első napján VIPO és kiválasztott társai elindulnak a hó és a jég birodalmába, hogy megszerezzék a Tél Követ. Sejtelmük sincs arról, hogy Kongó és Ogg is a nyomukba szegődött. A hóbuckák között élő félelmetes hó szörny, a titokzatos Gogg Láb története mindenkit megrémiszt. De vajon valóban létezik?

A jégkalózok (Tél Küldetés - 2. rész)

A Tél Küldetés tovább folytatódik. VIPO és barátai egy csodálatos, hatalmas jégvitorlásra találnak, melynek kapitánya egy termetes rozmár, aki felajánlja, hogy hajójának fedélzetén elviszi őket a Tél Palotáig. Nem sejtik, hogy a kedvesnek tűnő hajóskapitány valójában maga a Tél Király, aki elveszítette a kék színű Tél Követ, és most VIPO amulettjének segítségével próbálja megtalálni...

Egy kellemetlen meglepetés

Végre mind a négy évszakkő visszakerült a varázsamulettbe, ám Idő Mester legkorábban napfelkelte után tudja hazajuttatni VIPO-t és barátait. Az éjszaka folyamán Ogg kihasználja, hogy Betti imádja az ajándékokat. Egy Trójai Cica segítségével a goggok bejutnak a faluba, és ezzel a ravasz csellel majdnem az összes falulakót sikerül túszul ejteniük!

Még éppen időben!

Ogg furfangos terve kudarcba fullad, és VIPO végre hazaindulhat barátaival. Ám a Négy Évszak Uralkodók az utolsó pillanatban szövetségre lépnek Oggal. Közös erővel eltorlaszolják azt a patakot, amely a varázslatos vízesést és ezzel együtt Idő Mester erejét is táplálja. Az Idő Sziget nagy veszélybe kerül, amikor a varázsamulettet is megkaparintják, és az egész falut majdnem eltűntetik az Időben! Szerencsére az utolsó pillanatban a helyzet jóra fordul, és egy újabb időörvény segítségével VIPO és barátai végül hazajuthatnak. Vagy mégsem?

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Játékidő: 26 x 12 perc = 312 perc
Nyelv: magyar
Hang: 2.0 Dolby Digital
Kép: 16:9
Régiókód: 2 (PAL)
Extrák: Interaktív menü – Jelenetek közvetlen elérése
Korhatár besorolás: Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető
© 2012 VIPO Land Inc. Minden jog fenntartva.
Bruttó ár: 3999 Ft/db.db.-ot a

Szívesen ajánlom ezt a terméket másnak is. Elküldöm neki!

Vissza az előző oldalra

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket ajánljuk:


Keresés az oldalon:

A kosár tartalma:

A kosár üres:

0 Ft


KEDVEZŐ HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI AJÁNLAT!

SPÓROLJON A POSTAKÖLTSÉGEN!

Amennyiben a honlapon található termékek közül minimum bruttó
4996.- Ft.
értékben rendel, akkor
a JCS Média állja a szállítási költség felét, ami így csak 649.- Ft.!

A szállítási idő maximum 1-2 munkanap!